Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Over Intervlam

Intervlam is groothandel en importeur van houtkachels en aansluitmaterialen zoals krasvaste emaille buizen. De levering van de kachels en materialen gaat via kachelspeciaalzaken. Onze showroom is alleen op afspraak te bezichtigen. Hier vindt u een verkoopadres in de buurt.

Service en garantie aan kachels wordt alleen verleend aan producten die in Nederland zijn gekocht via ons dealernetwerk.

Intervlam Duroflame

Duroflame 

EEN ECHTE KACHEL

Duroroflame maakt pelletkachels met de uitstraling van een houtkachel. De vormgeving kun je echt Hollands noemen, wat zorgt voor een gezellige sfeer in de huiskamer. Duroflame pelletkachels zijn compact en nemen dan ook niet veel ruimte in beslag. De kachels dragen namen als Rinus, Rembrandt en Batavia.

 

JONG EN SUCCESVOL

Duroflame is een jonge bedrijf (2011) en in staat gebleken een kwaliteitsproduct te maken dat snel de Nederlandse markt aan het veroveren is. Dat alles hangt samen met hun unieke visie op pelletkachels.

 

PRODUCTIE IN EIGEN HUIS

De pelletkachels worden gemaakt in de eigen Duroflamefabriek in Groningen. Zo hebben ze constant zicht op de kwaliteit van hun product.

 

LUISTEREN NAAR DE KLANT

Een van de kwaliteiten van Duroflame is 'luisteren'. Daardoor weten ze precies welke wensen er leven bij verkopers en eindgebruikers. Bovendien zijn ze in staat deze wensen door te voeren in hun modellen.

 

Bekijk hier de brochure van Duroflame

Vind hier uw Duroflame dealer.

 

 
 
info@intervlam.nl ® Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden