Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Over Intervlam

Intervlam is groothandel en importeur van houtkachels en aansluitmaterialen zoals krasvaste emaille buizen. De levering van de kachels en materialen gaat via kachelspeciaalzaken. Onze showroom is alleen op afspraak te bezichtigen. Hier vindt u een verkoopadres in de buurt.

Service en garantie aan kachels wordt alleen verleend aan producten die in Nederland zijn gekocht via ons dealernetwerk.

Intervlam - Pelletkachels

Pelletkachels

Een pelletkachel verbrandt kleine korrels geperst hout. Het voordeel van het gebruik van deze brandstof is dat het vuur minder onderhoud behoeft. Na het vullen van de voorraadbak kan de kachel lange tijd zelfstandig branden. In het geval van een cv-pelletkachel met een externe voorraadtank kan het systeem zelfs weken of maanden zelfstandig branden.

Veel pelletkachels kunnen worden bediend met een afstandsbediening. Bij een pelletkachel kunt u kiezen voor een systeem dat de lucht niet uit de kamer haalt, maar van buiten of uit een ruimte onder de vloer.

Voor pelletkachels bestaan interessante subsidievoorwaarden. Aangezien bij het verbranden van hout ongeveer evenveel CO2 vrijkomt als het tijdens de groei opneemt uit zijn omgeving, is het vrijwel CO2 neutraal. 

info@intervlam.nl ® Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden