Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Over Intervlam

Intervlam is groothandel en importeur van houtkachels en aansluitmaterialen zoals krasvaste emaille buizen. De levering van de kachels en materialen gaat via kachelspeciaalzaken. Onze showroom is alleen op afspraak te bezichtigen. Hier vindt u een verkoopadres in de buurt.

Service en garantie aan kachels wordt alleen verleend aan producten die in Nederland zijn gekocht via ons dealernetwerk.

Intervlam - Westfire

Westfire


 

OOG VOOR DETAIL

Westfire ontwerpt kachels zorgvuldig en met aandacht voor detail. Een houtkachel moet passen bij het huis waarin hij wordt geplaatst. Meestal is de kachel langer aanwezig in het interieur dan het meubilair en de inrichting. Westfire heeft daarom een toekomstbestendig design ontwikkeld, gekenmerkt door eenvoud, tijdloosheid en hedendaagse technologie.

 

MILIEU ABSOLUTE PRIORITEIT

Het gebruiken van een houtkachel voor het verwarmen van uw huis is een natuurlijk proces dat niet bijdraagt aan het broeikaseffect. Westfire verbrandingskamers zijn zeer efficiënt en ontworpen voor schone verbranding. Kachels met een vinkje zijn goedgekeurd voor het stoken van hout in een gebied waar veel huizen dicht op elkaar staan. Westfire maakt de schoonst brandende kachels die momenteel verkrijgbaar zijn.

 

KWALITEIT DIE JE KUNT VOELEN

Westfirekachels worden gekenmerkt door een aantal technische voordelen die garant staan voor een lange levensduur, een hoge verwarmingsefficiency en een betrouwbare werking. Bovendien zorgt de nieuwe technologie voor een schone verbranding.

 

MENSEN EN VUUR

Een echt vuur is een mooie romantische warmtebron die een huiselijke, gezellige sfeer schept. Wat is er mooier dan naar de vlammen in de kachel te staren, terwijl de warmte zich door de kamer verspreidt. Een prachtig verzamelpunt voor het hele gezin tijdens de koudste maanden van het jaar.

 

Vind hier uw Westfire dealer.

 

 

 
 
info@intervlam.nl ® Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden