Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Over Intervlam

Intervlam is groothandel en importeur van houtkachels en aansluitmaterialen zoals krasvaste emaille buizen. De levering van de kachels en materialen gaat via kachelspeciaalzaken. Onze showroom is alleen op afspraak te bezichtigen. Hier vindt u een verkoopadres in de buurt.

Service en garantie aan kachels wordt alleen verleend aan producten die in Nederland zijn gekocht via ons dealernetwerk.

Intervlam - Godin

Godin

 

logo godin

 

 

KACHELS MET EEN VERHAAL

Godin maakt al bijna twee eeuwen kachels en is het grootste kachelmerk in Frankrijk. Zo belangrijk, dat de soortnaam de merknaam werd: Godin=kachel.

 

GIETIJZER

Jean Baptiste Godin is de uitvinder van de gietijzeren kachel. Gietijzer is bij uitstek geschikt voor kachels, omdat het gemakkelijk warmte opneemt en afgeeft. Bovendien is het mogelijk in gietijzer complexe en originele vormen te maken. Het oppervlak van gietijzer is decoratief, maar kan ook goed gelakt  of geëmailleerd worden.

 

NOSTALGIE

Eén van de ontwerpen van Godin is nog steeds verkrijgbaar: de Petit Godin. Weliswaar is de techniek gemoderniseerd, maar de vorm is nog steeds hetzelfde.

 

FILOSOFIE VAN GODIN

- Je haalt vuur in huis, dat moet veilig zijn en vereist een gedegen installatie.

- Advies van een specialist garandeert dat je een geschikte kachel aanschaft.

- De producten van Godin moeten via een professioneel bedrijf worden verkocht.

- De klant moet tevreden zijn over Godin.

 

 Vind hier uw Godin dealer.

 

  

  

 
 
info@intervlam.nl ® Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden